avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Gard imprejmuire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Gard imprejmuire

Buna ziua,
Locuiesc la casa si am un gard vechi care s-a deteriorat foarte rau si as vrea sa il refac. Acum el este din lemn si vreau sa il fac din beton ca sa reziste mai mult.
As vrea sa stiu daca imi trebuie autorizatii sau ceva pentru a face aceasta lucrare.
Imi cer scuze daca intrebarea nu este pusa unde trebuie, dar nu am stiut in ce categorie sa o incadrez. Daca este cazul rog administratorii sa o mute unde este cel mai bine.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mastera , utilizator 21:49, 8 Iulie 2015
O sa aveti nevoie de autorizatie de construire. Solicitati de la primrie un certificat de urbanism
pentru a vedea ce acte sunt necesare pentru obtinere AC
Revin cu informatii suplimentare.
Gardul de fapt va fi o modernizare. AVand in vedere ca acum este de lemn, fara fundatie si cel care vreau sa il fac va avea fundatie din beton.
Problema este ca in urma cu mai multi ani casa a fost construita si a avut prins in proiect si gardul, care nu s-a mai finalizat din lipsa de fonduri.
Mai este nevoie sa obtin din nou autorizatii pentru modernizarea lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Mă numesc szalai dionisie cu domiciliul în odorheiu secuiesc ... Szalai Dionisie Szalai Dionisie Mă numesc Szalai Dionisie cu domiciliul în Odorheiu Secuiesc .Stau într-o stradă marginală.Gardul de la fațada imobilului construit din lemn (stăpi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)