avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Redobandirea calitatii de asigurat CAS - demers?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Redobandirea calitatii de asigurat CAS - demers?

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea: sotul meu a finalizat ciclul 1 studii universitare in 2011 dupa care a primit ajutor de somaj. In februarie 2012 a obtinut diploma de licenta si apoi din octombrie 2012 s-a inscris la programul de masterat dar l-a abandonat. S-a casatorit cu mine in aprilie 2013 (eu aveam deja asigurare de sanatate de salariat) si firma unde lucreaza i-a facut intr-un final CIM in martie 2015.
Va rog daca se poate orice informatie despre care ar fi pasii pentru a beneficia din nou de asigurarea de sanatate: unde trebuie sa mearga sa discute legat de aceasta problema (buletinul e pe BM, locuieste si lucreaza in CJ), la ce departament, cat va trebui sa plateasca din urma conform legii...Eventual un extras de lege care abordeaza acest subiect ar fi foarte util.

Multumesc mult!!
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2015
cristinaflp, utilizator

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Programator fara studii de specialitate AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, poate fi incadrada o persoana pe pozitia de Programator daca aceasta are studii superioare dar nu de specialitate? Daca nu, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Incadrare scutire impzit 16 la suta it stefanc2017 stefanc2017 Salutare, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie de fapt cu privire la interpretarea Ordinul Ministrului Finantelor nr. 2903/2016 / OMFP ... (vezi toată discuția)