In perioada 1.11.2001-31.10.2005 am fost doctorand forma cu frecventa cu bursa. Teza am sustinut-o public la data de 29.10.2009. Titlul de doctor l-am primit in august 2010. Incepand din septembrie 2005 activez ca profesor in invatamantul preuniversitar.
doua intrebari as avea:
1. peroada de doctorat se ia in calcul in stabilirea vechimei?
2. pot beneficia de sporur de doctorat?
La data desfasurarii studiilor doctorale era in vigoare HG 37/1999, care prevede :
H.G. nr. 37 din 25 ianuarie 1999
(1) Pe toată durata activităţii doctorandul de la forma cu frecventa beneficiază de recunoaşterea vechimii în munca, de alte drepturi şi obligaţii ce revin salariatului, precum şi de dreptul de a desfasura activităţi didactice prin cumul sau prin plata cu ora, în limita a cel mult jumătate din norma unui asistent universitar.
(2) Contribuţiile la asigurările sociale şi la constituirea Fondului pentru plata ajutorului de şomaj pentru doctoranzii cu frecventa se plătesc lunar de către I.O.D. la care sunt înmatriculaţi.
(3) După susţinerea tezei de doctorat, I.O.D. eliberează o adeverinta care atesta ca perioada în care doctorandul a urmat programul de pregătire în forma "cu frecventa" constituie vechime în munca.
...
Doctoranzi
divele
-exista vreo perioada in care studiile doctorale, de zi, cu bursa nu se iau ca vechime in munca ptr. stabilirea sporului de vechime in munca, in cadrul ... (vezi toată discuția)