avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concurs post didactic
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concurs post didactic

Buna ziua.
Am participat la un concurs de ocupare a unui post in invatamantul superior.
Desi eram singurul candidat pe post, din anumite motiveam avut piedici mari la inscrierea la concur. Le-am depasit, ca apoi, in urma examinarii-orale cu documente srise la orar. sa primesc nota 2. Desi nu s-a respectat procedura de concurs nici pe perioada concursului si nici in cadrul concursului efectiv, s-a luat o decizie. Pasul urmator este o contestatie ce va merge la aceeasi comisie, deci sanse nule. In contengios administartiv, ce motive as putea sa invoc? Mentionez ca nu am gasit un barem, lucrari similare...standarde la care sa m-a raportez.
2 Itrebarea urmatoare este daca se ajunge la proces, care ar fi taxade timbru-aproximativ desigur.
3 Ce se poate cere in astfel de situatii in mod curent, re-analiza, re-notare, incadrare, anulare concurs pe toata institutia, sanctiuni...?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concurs antifrauda explorer explorer Buna ziua. Am rugamintea de a-mi oferi un sfat, o parere, asupra urmatorului subiect: de curand am participat la un concurs pentru un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Absolvent master angajare la facultate zzanetta zzanetta Am absolvit masterul si doresc sa ma angajez la facultate,dar zice ca nu se poate pana nu fac doctoratul.Stie cineva ceva in acest sens? (vezi toată discuția)
Post scos la concurs ContSters79307 ContSters79307 Azi, 06.04.2009 , intrand pe site-ul AJOFM , am vazut ca sunt 2 posturi scoase la concurs , in invatamant ( la o gradinita ) in speta un post de secretara ( cu ... (vezi toată discuția)