avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cineva mi-a facut cont de Facebook fara acordul meu si ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cineva mi-a facut cont de Facebook fara acordul meu si pune poze cu mine

buna ziua va rog sa ma ajutati am o intrebare daca cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine indecente pot sa fac ceva va rog sa imi raspundeti.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Driga , Avocat 23:40, 28 Iunie 2016
Unu. Cea mai sigura si simpla metoda este: sa va adresati facebook raportand contul fals (vedeti instructiunile facebook) si apoi sa o/sa-l chemati in judecata si sa cereti judecatorului sa-l oblige/sa o oblige sa inceteze si sa va despagubeasca pentru daunele morale pricinuite cu ocazia postarii pozelor. Insa asta presupune sa-i cunoasteti/ sa-i puteti afla numele si adresa. Daca nu stiti cine este ... problema se complica destul de serios si trebuie sa cititi mai jos.
Doi. Deci nu stiti cine este. Hmmm ... Trebuie sa va adresati facebook raportand contul fals si sa le cereti sa va trimita IP-ul de pe care s-a inregistrat contul. Daca aveti IPul si ceva noroc il puteti identifica pe cel care v-a facut contul fals adresandu-va ISP-ului, insa toata procedura e un pic prea complicata pentru a posta totul aici. Ar trebui sa luati legatura cu o persoana care se pricepe.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
va multumesc frumos pentru sfaturi dar cu cei de la facebook este greu sa iei legatura .o sa incerc dar cu siguranta nu o sa reusesc .
Cum adica este greu sa luati legatura cu cei de la Facebook? :O Au inlocuit emailul cu porumbei voiajori? De unde stiti ca nu veti reusi? Scrieti-le si daca nu va rspunde nimeni reveniti sa-i tragem de urechi (glumesc, desigur). Facem pariu ca va raspund?
Facebook lucreaza prin... Facebook (sau scrisori ale avocatilor). Nu raspund la e-mailuri.
tgeorgescu a scris:

Facebook lucreaza prin... Facebook (sau scrisori ale avocatilor). Nu raspund la e-mailuri.


Aha. Si mesajul de raportare pe care-l trimiteti de pe facebook nu e tot posta electronica, adica email? Nu se trimite electronic ci cu camila? :((

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a spart contul de facebook Cornely Cornely Cineva mi-a spart contul de facebook, mi-a schimbat datele de conectare (email, telefon), parola si unul dintre nume si este conectat la contul meu (unul din ... (vezi toată discuția)
Site și pagină de facebook ''furate'' de un fost angajat. cum se poate acționa legal împotriva lui și pentru recuperarea accesului? Sorin M Sorin M Un fost angajat a confiscat site-ul firmei si pagina de Facebook, pe care le foloseste ca sa denigreze societatea si conducerea ei. A schimbat parolele de ... (vezi toată discuția)