avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Site și pagină de Facebook ''furate'' de un fost ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Site și pagină de Facebook ''furate'' de un fost angajat. Cum se poate acționa legal împotriva lui și pentru recuperarea accesului?

Un fost angajat a confiscat site-ul firmei si pagina de Facebook, pe care le foloseste ca sa denigreze societatea si conducerea ei. A schimbat parolele de acces, a sters drepturile de pe pagina de Facebook si a blocat conturile de email. L-am notificat prin email, scrisoare cu confirmare de primire, am incercat si telefonic dar nu a raspuns. Ce se poate face legal impotriva lui si cum se poate recupera accesul la site si pagina de Facebook?
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 00:32, 19 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Din moment ce le-a schimbat, cred ca doar el le are
Pe de o parte actionati pe latura civila pentru prejudicii si daune (sfatuiti-va cu un avocat), pe de alta parte luati legatura cu cei de la Facebook, si solicitati recuperarea contului si schimbarea adresei de mail de contact.
[ link extern ] /
Banuiesc ca pentru email si site platiti anual o firma pentru gazduire. Cautati factura, aflati firma, telefonul, sunati si va reseteaza toate parolele. Daca e un cont gratuit (google, yahoo, hotmail ...) e cu mult mai complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fost angajat a blocat accesul la contul de email asociat contului de facebook beczukdavid beczukdavid Buna ziua am si eu o intrebare Care sunt actiunile legale prin care se poate macat intimida o persoana in a face lucrul cel bun inainte de a se intenta ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate Mony2015 Mony2015 Buna ziua .Cineva a reusit sa-mi patrunda -n pc . A duplicat parole de paypal ,ebay ,yahoo ,googl ,sckype. Mi-a spart contul de facebook furandu-mi ... (vezi toată discuția)