avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... adresa email sparta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

adresa email sparta

help
cineva imi urmareste discutiile pe email, le foloseste impotriva mea, ma hartuieste, etc
pot sa accesez email, doar ca pers respectiva are acces la discutiile mele
ce pot sa fac va rog?
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 11:30, 16 August 2011
Schimbati adresa de email
1-schimbati parola emailului si intrebarile de siguranta.
2- scanati computerul de eventualii virusi si keylogger
3- nu discutati pe email amanunte importante
alexandrugroza a scris:

Nu prea as fi de acord cu punct 3, in sensul ca adresa de e-mail e creata pentru a discuta lucruri importante - printre altele - de a trimite documente mai mult sau mai putin oficiale etc. Merg pe ideea schimbarii adresei de e-mail, chiar daca se poate recupera si proteja parola la e-mailul tocmai "spart".
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
grunwald, utilizator
grunwald a scris:

alexandrugroza a scris:

Nu prea as fi de acord cu punct 3, in sensul ca adresa de e-mail e creata pentru a discuta lucruri importante - printre altele - de a trimite documente mai mult sau mai putin oficiale etc. Merg pe ideea schimbarii adresei de e-mail, chiar daca se poate recupera si proteja parola la e-mailul tocmai "spart".

Ba eu as fi atent la ce se discuta pe email. Adresele astea free gen yahoo/hotmail/gmail nu sunt securizate ca si o adresa pentru care platesti lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Conturi sparte de hackeri alinarms alinarms mi s-au spart toate conturile yahoo de catre hackeri, un singur cont am reusit sa il recuperez. cineva are acces permanent la PCul meu. ieri mi-a instalat ... (vezi toată discuția)
G mail imi prezinta un raport privind ip -ul celor care deschid adresa ovidiu7676 ovidiu7676 am vreo 4 IP-diferite ce se intampla, stiam ca e sigur in comparatie cu YHAOO. (vezi toată discuția)