Ce retea, ce tip de conexiune ?
De pilda In cazul ADSL se schimba IP-ul la fiecare conectare (cade curentul, cade centrala, iti resetezi tu modem-ul, etc). ADSL este acronimul termenului englez Asymmetric Digital Subscriber Line şi denumeşte o tehnologie care permite transmiterea de date, pe o linie telefonică de cupru, mai rapid decât un modem voiceband convenţional..citat Wikipedia
Atat Google cat si Yahoo recomanda schimbarea parolei cel putin saptamanal !
Dupa cum s-a mai zis, se poate sa aveti IP Dinamic si sa se schimbe o data la un inteval de timp, cum este setat de providerul de internet. Daca nu tineti minte ca v-ati mai conectat de la alt calculator si ati constatat ca nu aveti IP Dinamic, verificati calculatorul la o societate specializata sa nu aveti instalat de vreun "prieten" un keylogger (program ce monitorizeaza toate tastele ce sunt apasate+print-screenuri si le trimite acestuia pe e-mail) sau poate niste virusi micuti. O adresa de e-mail yahoo sau gmail nu poate fi "sparta" decat daca cineva afla din calculatorul dumneavoastra parola (este inregistrata de acel key-logger cand o tastati).
superr cum il gasesc pe acest : keylogger la mine in calculator dau cautare foldere?sa l dezactivez mi se pare suspect pe YAHOO am schimbat parola si imediat ce am intrat la cateva secunde alt computer a intrat in id proaspat modificat ca parola, ce se intampla dar nu toate id -urile decat cateva:)) nu pot persevera limitata trebuie sa am mai multe
woow l am gasit e in in zip cum sa l sterg ? SPY REMOVER /updates/include