avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... g mail imi prezinta un raport privind IP -ul celor ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

g mail imi prezinta un raport privind IP -ul celor care deschid adresa

am vreo 4 IP-diferite ce se intampla, stiam ca e sigur in comparatie cu YHAOO.
Cel mai recent răspuns: brato93 , utilizator 17:42, 7 Iulie 2011
Este posibil sa aveti IP dinamic si de fiecare data cand deschideti PC-ul vi se atribuie un alt IP.

Va recomand sa schimbati totusi parola si intrebarile de sigurata din Gmail.
Ce retea, ce tip de conexiune ?
De pilda In cazul ADSL se schimba IP-ul la fiecare conectare (cade curentul, cade centrala, iti resetezi tu modem-ul, etc).
ADSL este acronimul termenului englez Asymmetric Digital Subscriber Line şi denumeşte o tehnologie care permite transmiterea de date, pe o linie telefonică de cupru, mai rapid decât un modem voiceband convenţional..citat Wikipedia
Atat Google cat si Yahoo recomanda schimbarea parolei cel putin saptamanal !
multumesc pentru raspuns dar nu am timp sa schimb parole oricum le deschide, pacat ca nimic nu e sigur.
Dupa cum s-a mai zis, se poate sa aveti IP Dinamic si sa se schimbe o data la un inteval de timp, cum este setat de providerul de internet. Daca nu tineti minte ca v-ati mai conectat de la alt calculator si ati constatat ca nu aveti IP Dinamic, verificati calculatorul la o societate specializata sa nu aveti instalat de vreun "prieten" un keylogger (program ce monitorizeaza toate tastele ce sunt apasate+print-screenuri si le trimite acestuia pe e-mail) sau poate niste virusi micuti. O adresa de e-mail yahoo sau gmail nu poate fi "sparta" decat daca cineva afla din calculatorul dumneavoastra parola (este inregistrata de acel key-logger cand o tastati).
superr cum il gasesc pe acest : keylogger la mine in calculator dau cautare foldere?sa l dezactivez mi se pare suspect pe YAHOO am schimbat parola si imediat ce am intrat la cateva secunde alt computer a intrat in id proaspat modificat ca parola, ce se intampla dar nu toate id -urile decat cateva:)) nu pot persevera limitata trebuie sa am mai multe

woow l am gasit e in in zip cum sa l sterg ? SPY REMOVER /updates/include
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
ovidiu7676, utilizator

Alte discuții în legătură

Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)