avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... g mail imi prezinta un raport privind IP -ul celor ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

g mail imi prezinta un raport privind IP -ul celor care deschid adresa

am vreo 4 IP-diferite ce se intampla, stiam ca e sigur in comparatie cu YHAOO.
Cel mai recent răspuns: brato93 , utilizator 17:42, 7 Iulie 2011
Exista foarte multe keylogger-e. O modalitate ar fi instalare antivirusilor si scanarea il gaseste si il sterge. Daca este mai avansat, ceea ce este foarte probabil, nu poate f sters pur si simplu, deoarece pot fi infectate si procese ce le ruleaza sistemul de operare pentru ca acesta sa functioneze.
Modalitatea ce mai buna este formatarea partitiei cu sistemul de operare si reinstalarea unui Microsoft Windows (La nivelul securitate, Microsoft Windows 7 este cel mai bun fiinda cere confirmare pentru orice se intampla in calculator... asta daca este setat si daca sunteti un utilizator avansat.).
Dupa instalare, nu trebuie accesate programe, fisiere, directoare sau alte partitii pentru ca si acestea pot fi infectate si ar insemna sa infectati iar sistemul de operare. Va conectati la internet si descarcati dupa un site oficial un antivirus Trial si faceti o scanare amanuntita la toate partitiile.
Sunt si alte detalii tehnice care ar trebui sa le aveti in vedere dar care necesita cunostinte avansate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)