avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

buna ziua. mie mi sa suspenat permisul pe 30 de zile in luna februarie iar la o saptamana a trebuit sa plec in afara.in luna august revin in tara, intrebarea este une trebuie sa merg pt a mi scoate permisu. si app nu mai am dovada ai de 15 zile. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:18, 14 Iulie 2015
Pentru ridicarea permisului trebuie sa mergeti la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SRPCIV) care a emis permisul de conducere iar in cazul in care ati pierdut dovada inlocuitoare a permisului de conducere trebuie sa prezentati o declaratie pe proprie raspundere de pierdere a dovezii autentificata la un notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna seara. O persoana care a obtinut permisul de conducere in Romania in urma cu 13 ani dar, mutat in Italia l-a preschimbat in permis pentru conducere ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere feneriu feneriu Vroiam sa stiu daca este posibila obtinerea unei alte categorii si atestate cu permis italian sau sant obligat sa fac convertirea permisului de conducere. Daca ... (vezi toată discuția)