avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decontare interventie chirurgicala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decontare interventie chirurgicala

Subsemnatul, salariat, am suferit o operatie de hernie de disc in Bucuresti, la un spital privat, care nu are contract cu CAS.
Intrebarea mea este daca pot deconta costul interventiei chirurgicale (la nivelul costului dintr-un spital de stat), direct la CAS, si eventual ce documente sunt necesare.

Alte discuții în legătură

Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a ... Conina Conina Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a dat concediu medical pt cod 01 iar codul de boala 651 atat pe perioada spitalizarii cat si pe ... (vezi toată discuția)
Decontare cas Oannamarya Oannamarya Buna ziua, Imi puteti spune daca exista posibilitatea sa se deconteze o parte din suma pe care am achitat-o catre un spital privat pentru o operatie de hernie ... (vezi toată discuția)
Operatii in strainatate-decontate in ro ancat_27 ancat_27 Ma aflu in situatia trista de a avea nevoie de o operatie la coloana: hernie de disc cervicala in 3 locuri _ ceva chisturi pe rinichi si ficat. As vrea sa ma ... (vezi toată discuția)