avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cerere nr atribuire EORI
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cerere nr atribuire EORI

Buna dragii mei

Exista pe site-ul www.customs.ro o cerere care dand click in sistem informatic el atribuie in mod automat un nr EORI. Insa mie mi se inchide imediat pagina de internet. Stie cineva daca este nevoie de instalarea unui program suplimentar care sa ma ajute ?

multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters209690 , utilizator 12:56, 7 Decembrie 2011
DA, este nevoie sa descarcati programul ORACLE (Oracle Application Server Forms Services)

Mergeti pe urmatoarea cale:
www.customs.ro/ e-customs/ EORI/ sistem informatic (aici dati click si programul se incarca automat, dupa care puteti deschide pagina pt inregistrarea cererii de atribuire a nr. EORI

Bafta!
sa stiti ca nu merge sistemul am incercat de pe 3 pc diferite si 3 zile la rand
Incercati cu telefon la Directia Regionala Vamala de care apartineti si solicitati indrumare.
Am accesat si eu pagina respectiva si este foarte OK. Doar ca acela este un formular prin care va inregsitrati cererea de cod EORI. Nu se emite automat codul EORI. Va duceti personal cu cererea printata si o depuneti pentru codul EORI.
Nu este nevoie sa va deplasati personal cu cererea pentru a obtine nr. EORI. Problema se poate rezolva si daca se trimite formularul cu posta in original. Ulterior vi se va comunica nr. EORI, chiar si la o adresa de e-mail, cu instructiuni pentru tiparire.

Alte discuții în legătură

Trecerea la codul de identificare european din 2010 KFSandor KFSandor Suntem o microintreprindere (SRL) de traduceri, neplatitoare de TVA. Unul dintre clientii nostri, rezident intr-o alta tara a uniunii, ne solicita incepand cu ... (vezi toată discuția)
Clonare pin card cnas ceapraga ceapraga Buna ziua, am suspiciunea ca au fost folosite serviciile medicale de pe cardul meu cnas, fara stirea mea, intrucat am utilizat cardul intr-un cabinet ... (vezi toată discuția)
Emitere chitante gambette gambette Brusc administratorul a renuntat la chitantele tipizate personalizate speciale pt. asoc. de proprietari si emite chitante redactate la PC si printate la ... (vezi toată discuția)