avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce invaliditate gr.lll,si nu, (tot) invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce invaliditate gr.lll,si nu, (tot) invaliditate gr.ll ???

Operat in 1989 L4-L5.L5 disc rupt cu fragmente,bla,bla,bla.Pensionat inv.gr.2.
Operat in 2009 L1-L2.L1 disc rupt cu...bla,bla,bla..Doar concediu medical 152 zile.
Operat in 2014._Atentie !!!_Recidiva L4-L5. L4 disc rupt cu fragmente......L5 se elibereaza radacina in roramen dintr-un tesut aderential....bla,bla,bla.
Pensionat in gr.3 invaliditate. Fiind in acelasi loc ( 1989 L4-L5 / 2014 L4-L5) si fiind si recidiva ( vorba medicului) e corecta incadrarea ?
PS.ma roade si,nu ma pot abtine: recomandarile dupa primele doua operatii au fost(scrise) ft.multe,pana si in a schimba si locul de munca.
Recomandarea ultima (2014) este una singura,...citez:--evita mersul pe teren accidentat.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate ContSters192068 ContSters192068 POT FI PENSIONAT PE CAZ DE BOALA ??? ...Varsta 57 ani.Ani lucrati=32 cu contributie la stat.Operat de 2 ori,L4/L5...si de un an operat L1/L2...( nu am ... (vezi toată discuția)
Sfat: obtinere despagubiri pentru dispozitiv medical de slaba calitate CalianOlimpia CalianOlimpia Mă numesc Călian Olimpia,am 47 de ani,locuiesc în Cluj-Napoca.Vă scriu pentru a vă cere sprijin și ajutor.Pentru a înțelege de ce vă cer acest ... (vezi toată discuția)
Citez: nu va putem finaliza dosarul de pensie ContSters192068 ContSters192068 Am depus dosar de pensionare luna aprilie 2015.Am primit o carte postala in care mi se cere ,,decizia de incetare a pensionarii,,din 1989 (pensionat sase luni ... (vezi toată discuția)