Am depus dosar de pensionare luna aprilie 2015.Am primit o carte postala in care mi se cere ,,decizia de incetare a pensionarii,,din 1989 (pensionat sase luni invaliditate gr.2).Casa de pensii (Y) a cerut prin fax casei de pensii (Z) dosarul din acea perioada.Nu au primit nici-un raspuns.Au mai trimis un al doi-lea fax,nimic,...Am fost eu personal la casa de pensii (Z),cu o cerere si o imputernicire de la casa de pensii (Y),aici intradevar m-a ajutat o dn.sefa,si a vorbit cu arhivarul sa-mi rezolve problema.Nu s-a rezolvat,in arhiva au dosare numai incepand cu anul 2000.Am cerut o negatie la unul din ghisee,mi-au zis ca nu se poate asa ceva.Am fost din proprie initiativa la spitalul unde am fost operat in 1989,la arhiva,nici ei nu-l mai au.M-am intors,si am explicat casei de pensii (Y).Mi-au raspuns,citez: in acest caz nu va putem finaliza dosarul,ne trebuie acea decizie.Am intrebat: eu ce fac ?...Raspuns: Nu stim,mai asteptati,sa vedem... Mentionez: in dosarul depus de mine se gasesc alte acte medicale doveditoare de acea perioada de pensionare 1989,data la care a fost emisa,data la care s-a incheiat pensionarea,suma acordata pe perioada pensionarii,data la care m-am reangajat,toate datele din acele ,,hartii"medicale coincid cu cele din cartea de munca... Unde pot cauta acea decizie,ce pot face in continuare ??? Multumesc anticipat