avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Carte de munca pensionare pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Carte de munca pensionare pe caz de boala

buna dimineata,am si eu o prima intrebare.In functie de raspunsul d-voastra,poate o a va mai deranjez cu altele
In cazul unei pensionari pe caz de boala,salariat fiind in acel moment,in Bucuresti,cartea de munca unde este trimisa?La casa de sanatate a sectorului unde ai domiciliul sau la casa de pensii a sectorului unde primesti pensia?
Va multumesc

este vorba chiar de mine.Nu imi pot recupera cartea de munca,fiindca nimeni nu stie unde este

Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 22:58, 8 Februarie 2015
Carnetul de munca nu se mai foloseste din 01.01.201,prin urmare , acesta va ramane in custodia dvs.

Pentru a va recupera carnetul de munca trebuie sa va interesati la :
- fostii dvs angajatori
- ITM-ul din raza careia au sediul social fostii dvs angajatori
- Casa de Pensii, daca carnetul dvs de munca a fost scanat.
buna ziua,am luat legatura cu fostii mei angajatori si acestia spun ca au trimis cartea de munca la casa de pensii sector 2.Am fost la casa de pensii iar acestia mi-au spus ca fara nr.deciziei de pensionare,nu pot cauta in arhiva cartea de munca.Eu numai am aceasta decizie si nu stiu nr .Ce pot face in acest caz?

mentionez ca este vorba despre o pensionare din ianuarie 2001
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Numarul deciziei,respectiv al dosarului este trecut pe cuponul de pensie.
Tocmai aici e problema.Eu am fost pensionat timp de 1 an 2001-2002 si numai posed taloanele de pensii de atunci.Exista undeva ,la cineva duplicate dupa decize sau dupa acele taloane?
Daca in 2001 ati iesit la pensie din campul muncii, carnetul de munca vi-a fost trimis acasa cu decizia, dar in acea perioada si firma la care ati lucrat a primit o copie dupa decizie sau o adresa din care rezulta si nr. deciziei de pensionre.
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
Gabi50, utilizator

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare pensie de stat sorineldobre sorineldobre am obtinut de CNPP stagiile de cotizare si punctajele realizate pt. perioada 2002-2012 . imi puteti spune de unde pot obtine acelasi lucru pt. perioada 09. ... (vezi toată discuția)
Verificare pensie marjordy marjordy Spuneti-mi, va rog, in ce conditii se poate solicita verificarea pensiei pentru limita de varsta pentru ca pensia mea este mai mica decat a altor persoane ... (vezi toată discuția)
Pensionare bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu problemele de mai jos: 1.La calculul punctajului anual dupa data de 01.04.2001 ,se utilizeaza veniturile ... (vezi toată discuția)