avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp electric

Pe terenul meu proaspat achizitionat se afla un stalp dezafectat din beton (fara cabluri). Conform certificatului de urbanism, nu exista sarcini asupra terenului. Pot indeparta stalpul fara autorizatii? Este bun de plata vanzatorul terenului pentru cheltuielile cauzate de indepartarea stalpului?
Cel mai recent răspuns: Silver78 , utilizator 20:02, 17 Iulie 2015
mergeti mai bine la primarie , si rugati pe cei care au aceste lucruri in sarcina , sa va ajute cu informatii legate de acel stalp . poate cumva nu apartine primariei si cel mai sigur poate sa fie propietatea Enel-ului. in cazul acesta luati legatura cu cei de la Enel...si vedeti care ar fi calea de rezolvare.
nu va recomand sa va apucati de vreo "lucrare" fara a avea siguranta ca nu distrugeti vreo proprietate !
Intai trebuie descoperit al cui e stalpul. Apoi e bun de plata e cel care nu l-a vazut pe teren, desi il putea vedea.
Vanzatorul era mai degraba bun de plata daca va vindea terenul cu stalp si venea si vi-l darama intre timp, il puteati asa trage la raspundere ca nu a lasat terenul ca in ziua predarii, ci i-a schimbat starea.
credeti ca pe cel care a vandut terenul , acel stalp , nu l-a incurcat dealungul timpului ?
sau credeti ca nu avea cunostinte priviind legea , despre acel stalp? de ce nu l-a scos el ?
chiar asa doamna avlil !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de inalta tensiune M_rose M_rose Sunt de 12 ani proprietarul unui teren extravilan pe care in momentul dobandirii terenului (titlu) se afla un stalp de inalta tensiune dezafectat (doar ... (vezi toată discuția)
Hotar teren - vecin rautacios florentin86 florentin86 Buna seara, sunt in posesia unui teren intr-o zona plina de loturi de teren in care abia se incep constructiile, am construit cu autorizatie un gard din placi ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a contribui la construirea unui gard Sbastty Sbastty Buna ziua am o situatie pe care o aduc in atentia dvs. In urma unui proces, un teren s-a divizat in 3 parti: partea mea, partea unei verisoare si un teren in ... (vezi toată discuția)