avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare fc bilet de avion
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare fc bilet de avion

Buna ziua

Am cumparat un bilet de avion de la Wizz Air din Ungaria, factura este in HUF fara tva, unde se declara aceasta factura(decl 300,390)?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Factura curs londra mutzunake mutzunake Buna ziua, Am un angajat pe care l-am trimis la un curs de pregatire profesionala in Londra . La intoarcere am primit factura de transport avion ( wizz air ... (vezi toată discuția)
Tva factura wizz air mutzunake mutzunake Buna ziua, Am cumparat un bilet de avion pe firma de la WizzAir . Am primit factura de la Wizz Ungaria , factura este fara tva . Trebuie sa inregistrez ... (vezi toată discuția)
Este necesara inregistrarea in contabilitate, in intrari? Maria Roxana Girlea Maria Roxana Girlea Buna ziua. Societate de turism, neplatitoare de tva, primeste de ceva timp facturi pentru biletele de avion emise de Wizz Air. Este necesara inregistrarea ... (vezi toată discuția)