avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura curs Londra
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura curs Londra

Buna ziua,

Am un angajat pe care l-am trimis la un curs de pregatire profesionala in Londra . La intoarcere am primit factura de transport avion ( wizz air factura venita din ungaria ), factura de cazare de la hotelul din londra ( factura cu tva ) si factura pentru curs ( factura cu tva ). Pe toate facturile este mentionat codul de tva al furnizorilor ( mai putin cea de la wizz cvare este fara tva.

Din ce am inteles factura de Wizz si cea de cazare nu se declara in declaratia 390 fiind exceptii , dar nu sunt sigura de factura pentru cursul efectiv . Se declara sau nu in 390?

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: mutzunake , utilizator 14:43, 28 Februarie 2013
nicio factura din cele trei nu se declara in decl. 390, fiind servicii exceptate de la regula generala.
factura pentru curs - art. 133, alin 7, lit. b) din codul fiscal
multumesc frumos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi ue martady martady Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarile: Un angajat este delegat sa se deplaseaza in Germania pentru a achizitiona un autoturism pentru ... (vezi toată discuția)
Decont tva si declaratie 390 pentru servicii transport florinita florinita Au fost achizitionate online, cu cardul, in lei bilete transport cu avionul cu plecare si sosire in Bucuresti. Compania aeriana de transport cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare fc bilet de avion NNorbert NNorbert Buna ziua Am cumparat un bilet de avion de la Wizz Air din Ungaria, factura este in HUF fara tva, unde se declara aceasta factura(decl ... (vezi toată discuția)