Din nefericire pentru dvs., eu şi judecătorul împreună cu care mă trimiteţi să citesc legi în forma în vigoare acum o sută de ani lucrăm zi de zi cu Legea nr. 554/2004, deci ştim ce vorbim. Legislaţia găsită pe internet este departe de a fi cea actualizată. Sigur că de la această regulă există şi excepţia notabilă a Portalului legislativ al Ministerului Justiţiei la care v-am dat link în mesajul meu anterior, dar vi l-am dat degeaba.
Eu am program legislativ şi acasă şi la birou, deci nu citesc legislaţia pe site-uri obscure de pe internet. Veţi pierde cu brio apelul, dar probabil că şi atunci veţi da vina pe judecătorii instanţei de apel. De fapt, pe dvs. nu vă interesează o soluţie, ci vă interesează să vi se spună că dvs. sunteţi cel care are dreptate iar restul sunt nişte tâmpiţi. Ei bine, eu vă mai spun încă o dată: aţi procedat greşit, executorii judecătoreşti nu (mai) au competenţe în executarea silită a hotărârilor pronunţate de instanţele de contencios administrativ.
Dar fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Dvs. aţi gestionat prost situaţia şi o să continuaţi la fel. Problema dvs.! Altfel stă, însă, situaţia în privinţa modului în care înţelegeţi să vă adresaţi pe forum. În calitate de moderator, vă atrag atenţia că lipsa de politeţe şi lipsa de bun-simţ nu sunt tolerate aici. Următorul mesaj cu un conţinut asemănător cu cel de mai sus va ajunge acolo unde îi este locul, adică la mesaje şterse. Relaţiile dintre membrii comunităţii noastre sunt relaţii civilizate, bazate pe politeţe şi respect. Dacă doriţi să vă integraţi în comunitate, trebuie să vă comportaţi civilizat. Vă las în compania regulamentului de postare pe Forum, regulament pe care am certitudinea că nu l-aţi citit.
www.avocatnet.ro/content/tag...