avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare fara TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare fara TVA

Buna ziua !
Daca s-a construit o cladire cu mai multe apartamente pe o persoana fizica cu RO inregistrat din 2011 cu receptia facuta in decembrie 2012, pe toata perioada constructiei am dedus tva de 24 %, in prezent am vanzari cu TVA de 5 % si 24% .As dori sa stiu daca vand apartamente din constructie anul 2016 de exemplu, se pot vinde fara tva, cladirea fiind mai veche de 3 ani sau in acelasi timp trebuie ajustat tva si virat la buget? Cum se procedeaza mai corect? emoticon smile

Alte discuții în legătură

Vanzare cladire persoana juridica torok maria torok maria Buna ziua, persoana juridica a inceput sa modernizeze o cladire veche in 2007-2008, dar din motive financiare aceasta nu a fost finalizata, valoarea fiind ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu sau fara tva deacroxana deacroxana Conform Codului Fiscal un apartament este considerat nou pana la data primei ocupari. De aici ar rezulta ca daca pe urma vrem sa vindem apartamentul se poate ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva vanzare cladire RAMONICI RAMONICI Buna ziua. Am nevoie de ajutor . In august 2007 s-au construit pe firma 3 vile in vederea vanzarii . August 2007 este luna in care s-a semnat procesul verbal ... (vezi toată discuția)