Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca se poate cam cat poate fi stabilita viteza de deplasare in cazul unor urme de franare de aprox. 25-30 m.Este vorba despre un accident auto cu victime in care va avea loc o expertiza...va multumesc si astept un raspuns cat de curand.
La stabilirea vitezei de deplasare, pe langa urmele de franare se mai iau in calcul si alte indicii (de exepmlu starea tehnica a autovehicului, conditiile meteorologice...etc), de aceea doar expertul poate sa stabileasca viteza de deplasare in functie de toate datele necesare.
Nu m-ati lamurit deloc...iar ceea ce ati mentionat stiam deja...intrebarea era clara...ma interesa daca poate cineva sa imi spuna cu aproximatie viteza, in caz contrar orice alt raspuns nu imi este de folos...multumesc
62,45...68,41 km/h in conditiile unui asfalt uscat si nu nou. Am avut in vedere numai lungimea urmelor de franare.
INtrebarea este clara dar informatiile ce le furnizati nu sunt complete. La stabilirea vitezei unui autoturism nu se are in vedere numai lungimea urmelor de franare ci si alte elemente ca: pozitiile autoturismelor implicate in accident dupa oprire, marimile deformatiilor suferite autovehicule, constructia sistemului de franare, ABS, etc, etc.
Va multumesc mult de tot...expertiza va fi gata abia in septembrie si voiam sa stiu macar cu aproximatie...asfaltul era uscat.Nu stiu foarte multe detalii, dosaul nu l-am vazut fiinda e inca faza de urmarire penala, iar eu sunt una din victime si nu am vazut procesul verbal...Multumesc inca o data