avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere impotriva asociatiei pentru curatare pasuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere impotriva asociatiei pentru curatare pasuni

unde pot depune o plangere impotriva asociatiei de curatare pasuni . Au primit o multime de bani ani de zile si nu au curatat nici un ha de pasune si oile nu mai au iarba din cauza spinilor. Mentionez ca vreau sa fac o plangere mai sus de judet sa se poata lua masuri ca la judet nu sau luat masuri nici nu au venit sa vada despre ce este vorba.

Alte discuții în legătură

Bătrâni excluși din composesorat. vă rog ajutați-ne, la cine să mai apelăm? adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va scriu in numele mai multor batrani dintr-un sat din Jud Cluj.Aici suntem o comunitate mica si 99 % sunt oameni foarte batrani.Satul detine un ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune verbal si injurii C0stea C0stea Buna seara, daca ma puteti ajuta si pe mine cu cateva indrumari mi-ar fi de folos intrucat maine vrea sa depun o plangere la politie. Mai exact, tatal meu in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma ... Adrian iva Adrian iva Bună ziua ! Dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma cu aproximativ 10 -12 zile cu ierbicid total pentru curățarea buruienilor se învecinează cu ... (vezi toată discuția)