avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ma pot duce in instanta sau trebuie sa ma adresez ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ma pot duce in instanta sau trebuie sa ma adresez intai Finantelor?

pentru recuperare taxa auto trebuie sa depun cerere la finante sau pot merge direct in instanta? mentionez ca au trecut 3 ani jumate de cand am platit

Cererea poate fi depusă în termen de cinci ani de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care a luat naştere dreptul la restituire. Data naşterii dreptului la restituire este considerată data hotărârii judecătoreşti executorii. Depuneti cerere la Anaf sau Amf, dupa caz, iar dupa ce aveti decizia prin care cei de la Anaf nu sunt de acord cu restituirea taxei, mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu (prima inmatriculare) ifronea ifronea buna ziua; ma intereseaza sa stiu cum se face procedura prealabila la Finante? cine a facut-o il rog sa ma ajute si pe mine; ma intereseaza in mod special ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto platita in 2009 andreipasca andreipasca Buna ziua, As dori sa stiu daca pot recupera taxa auto platita in 2009 si ce acte am nevoie pentru aceasta. Eu nu am cunostinte juridice pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Taxa auto. nerespectarea unei hotarari judecatoresti. vali_ned vali_ned Ma aflu intr-o situatie incredibila... atat pe fond cat si in recurs am castigat procesul cu Finantele pentru restituirea taxei auto de poluare, am mers la ... (vezi toată discuția)