avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Adresa inchidere cont banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Adresa inchidere cont banca

Buna ziua.Am facut refinantare la banca A,ptr un card de credit facuta la banca B.Banii au ajuns in banca B,si nu vor sa imi trimita o adresa precum au intrat banii si se inchide contul.Tot zic ca dupa 30 de zile se inchide contul,dar eu nu pot intra in posesia creditului unde am facut refinantarea.Intrebarea mea este,trebuie sa astept 30 de zile ca sa trimita banca adresa aceea si sa pot sa primesc creditul?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consilier juridic 11:46, 21 Iulie 2015
Trebuie sa vedeti conditiile din contactul bancar si conditiile de inchidere cont.
Intr-adevar inchiderea contului se face in termen de 30 de zile, dar nu cred ca puteti afirma ca nu puteti obtine restul de bani din refinantare pentru ca nu vi-i acorda banca. Banca care a facut refinantarea a achitat celeilalte banci suma datorata de Dvs. urmand ca aceasta sa preia datoria. Deci....nu prea e clar ce ati scris sau nu ati inteles Dvs. unele aspecte.
Banca care a platit datoria nu vrea sa sa imi dea diferenta de bani din refinantare,pana nu se inchide contul celalalt unde s-a platit datoria.Mi s-a spus ca fara adresa aceea precum s-a inchis contul,nu poate sa imi dea banii.Trebuie sa astept 30 de zile pana se inchide contul acela ca banca sa imi dea restul de bani ?Si adresa aceea doar dupa ce inchid contul mi-o da.Va multumesc.
In acest caz mergeti la banca unde s a achitat datoria si explicati situatia acolo. Eventual cereti sa discutati cu directorul agentiei respective, pentru ca se poate inchide contul si in decurs de 3-5 zile si sa va elibereze documentul de care aveti nevoie.
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2015
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Multumesc ptr.raspuns.Dar banca respectiva nu are sediu doar la Bucuresti si eu sunt din vestul tarii.Asa ca nu pot rezolva nimica ,doar sa astept,ca asa e la noi.In contract scrie ca orice act,sunt obligati sa elibereze in 15 zile,doar contul se inchide in 30 de zile.Poate ANPC-ul face ceva.Oricum va multumesc.

Alte discuții în legătură

Card-inchidere cont sensei sensei Am un card de credit-cumparaturi la [BANCA] la care am facut refinantare prin alta banca.Banca respectiva a acoperit suma totala de pe acest card insa pt ca ... (vezi toată discuția)
Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)