avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... In cate exemplare se completeaza actele unei asociatii?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

In cate exemplare se completeaza actele unei asociatii?

Buna
In cate exemplare se complecteaza actele unei asociatii? Contracte de sponsorizare si colaborare, procesele verbale cand se golesc urnele cu donatii, procesele verbale cand as. primeste donatii in natura si/sau bunuri, respectiv cand le doneaza mai departe? Ca raspunsuri am vazut 2 si 4. Care este cel legal?
Ms
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:03, 21 Iulie 2015
Acele acte exemplificate de dumneavoastra le intocmiti in 2 exemplare originale, unul ramanand la ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii catre ong LifeRider LifeRider Buna ziua, Din cate stiu, pentru donatiile in bani din partea persoanelor fizice este necesara incheierea unui contract. Imi puteti spune care este regimul ... (vezi toată discuția)
Documente justificative donatii / sponsorizari ong Neaculica Neaculica Pana acum nimeni nu m-a lamurit concret si fara dubii lucrurile de mai jos. Am discutat cu contabili experti, cu juristi, cu alte ONG-uri, am studiat ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)