avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PF medic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PF medic

Buna ziua!

Modificarile prevazute in Legea nr. 187/2015 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 6/2015 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal interzic / fac imposibil unui medic (specialitate paraclinica) sa profeseze ca PF?
Dupa o vizita la ANAF doamna de la ghiseu asta mi-a dat de inteles...

Exista noi reglementati conform carora spitalele nu vor mai avea voie sa incheie contracte cu PF si vor fi nevoite sa le faca acestora contracte de munca?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Anaf poprire pe contul unui pfa daca datoria este pe persoana fizica? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Desi am PFA, la Anaf impozitul pe venit este pe persoana fizica( sunt identificată prin CNP). Am primit o somație de poprire pe contul din ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege pentru modificarea si completarea o. u. nr. 28/2009 privind reglementarea unor masuri de protectie sociala.  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Somajul s-ar putea prelungi cu 4 luni in cazul in care va fi aprobata propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta ... (vezi toată discuția)
Diurna pfa fara angajati pentru perioada 2013,2014,2015 alberto libiana alberto libiana Am o nedumerire privitor la acest subiect_diurna la PFA fara angajati.. Exista o OG privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 8/2013 pentru modificarea ... (vezi toată discuția)