Buna ziua.Din august 2014 beneficiez de prevederile O.G,36/2013, timp de 24 luni.In aceasta perioada indeplinesc si conditii de pensionare cu reducerea varstei pentru ca am lucrat in grupele 1 si 2 de munca.Va rog sa=mi spuneti daca ma pensionez beneficiez in continuare pana la 24 luni de suma cuvenita din ordonanta,sau doar de pensie?Va multumesc
3) Dacă în perioada acordării venitului de completare, prevăzută la art. 8 alin. (2), persoanele beneficiare solicită înscrierea la una dintre categoriile de pensii prevăzute de Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, plata venitului lunar de completare încetează la data acordării dreptului de pensie, conform deciziei de pensie. Venitul de completare nu poate fi cumulat cu niciuna din categoriile de pensii prevăzute de Legea nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare.
Pensie si ordonanta
amaiana
Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca o persoana beneficiaza de prevederile ord.36/2013 timp de 24 luni, iar in acest timp se pensioneaza ,ia si pensie si ... (vezi toată discuția)