avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este necesara o concordanta ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este necesara o concordanta ?

Intre Regulamentul de ordine interioara, pe de o parte si statul de functii si organigrama, pe de cealalata parte trebuie sa existe corelare ? Compartimentele din organigrama si statul de functii trebuie sa se regaseasca ca program de lucru si alte conditii de functionare corecta in regulamentul intern ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:34, 24 Iulie 2015
Organigrama si statul de functii ar trebui corelata cu Reg. de Organizare si Functionare a societati si nu cu Reg.intern
Exista vre un act normativ/lege/hotarare care sa reglemeteze acest aspect sau este vorba numai de locgica faptrului ca compartimentele din organigrama si statul de functii trebuie sa se regaseasca si in Regulamentul de Ordine si Functionare?
Nu trebuie sa existe acte normative pentru asa ceva.

Organizarea si functionarea unei entitati este prevazuta, in general, in R.O.F.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar daca exista neconcordanta poate sa se foloseasca de acest lucru angajatul in caz de litigiu de munca?
Da, se poate folosi acest lucru in cazul unui litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de organizare si functionare Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua As vrea sa stiu .. daca la un SRL , cu 30 de angajati este obligatorie existenta Regulamentului de Organizare si Functionare. Daca da, ce act ... (vezi toată discuția)
Regulament de organizare si functionare Mariechen Mariechen Cine imi poate ajuta cu un regulament de organizare si functionare pt o SRL cu activitatea principala: activitati de realizare a softului la comanda (6201) (vezi toată discuția)
Rof este obligatoriu la o sc? 22.08.2009 22.08.2009 va rog a-mi raspunde la urmatoarea intrebare Lucrez la o SC este obligatoriu intocmirea ROF , si de cind , Multumesc mult (vezi toată discuția)