avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taierea ajutorului social de incalzire termica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taierea ajutorului social de incalzire termica

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca este corect ca Curtea de conturi sa-mi taie ajutorul social pentru incalzirea termica deoarece in lunile ianuarie-august ale anului 2013 (am depus dosarul in decembrie 2013) am avut un depozit bancar de peste 3000 lei. Mi s-a spus de la primarie ca mi s-a taiat ajutorul deoarece nu am declarat dobanzile din lunile ianuarie-august, care constituiau venit anual. Depozitul l-am lichidat la inceputul lunii august. Dobanda anuala aferenta acelor luni a fost de 350 lei si nu-mi afecta plafonul de acordare a ajutorului.

Alte discuții în legătură

Calcul venit provenit din dobanzi miara miara Va rog frumos sa ma lamuriti cum se calculeaza venitul provenit din dobanzile bancare. Am avut un depozit bancar pe care l-am lichidat la jumatatea anului ... (vezi toată discuția)
Retragere drepturi ajutor de incalzire miara miara Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri in urmatoarea situatie. Am beneficiat de ajutor de incalzire pentru sezonul 2013-2014. Astazi am ... (vezi toată discuția)
Eu vs. primarie - contencios administrativ zolyxx zolyxx Buna ziua Primarul a taiat ajutorul de incalzire pe sezonul rece din cauza ca nu am contract semnat cu furnizorul de energie termica. Pana acum este OK , ... (vezi toată discuția)