avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare în alt stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare în alt stat

Bună ziua!

M-ar interesa să știu dacă se poate să ai contract de muncă în altă țară(ex. Ungaria) și să îți desfășori activitatea în România, fără ca firma respectivă să aibă un sediu (filială) aici? Care e procedura și ce legi ar putea fi consultate pentru a mă lămuri asupra acestui subiect?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:53, 24 Iulie 2015
Este posibil asa ceva, prin detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii salariale si impozit aferent salariului obtinut din strainatate Cateye Cateye Sunt angajata a unei firme cu sediul in Polonia, cu un contract de munca pe perioada nedeterminata. Activitatea pe care o desfasor este exclusiv pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate o firma germana de intermediere sa recruteze asistenti medicali din romania? adelis adelis Buna ziua, sunt romanca, stabilita de 11 ani in Germania. Impreuna cu un partener neamt am inregistrat in Stuttgart o firma de intermediere ... (vezi toată discuția)
Angajare in strainatate szilardkeszeg szilardkeszeg Buna ziua, Ma numesc Keszeg Szilard si sunt din Cluj. Am semnat un contract de munca cu o firma din Ungaria, firma care nu are sediu sau punct de lucru in ... (vezi toată discuția)