avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Medical

In luna iunie 2015 am avut CM 10 zile din care 8 lucratoare, dar pe fluturas imi apar doar 5 zile CM, desi la ore lucrate apar 104 ore(13zile), luna iunie avand 21 zile lucratoare.
Venituri brute: dec 2014-2616 ron
ian 2015-2616 ron
febr ,martie, apr 2015-2847 ron
mai 2015- 5792 ron
Mentionez ca am avut 2 zile CO in martie si apar cu 5 zile in mai dar au fost luatelegal cu ocazia casatoariei.
Va rog sama ajutati in calcularea venitului pe luna iunie.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 08:54, 24 Iulie 2015
Precizati urmatoarele:
- salariul de incadrare pe luna iunie
- perioada exacta de CM
- nr. persoane in intretinere
- daca aveti tichete de masa si cate pe iunie

Pe fluturas trebuie sa va apara ceva de genul: 5 zile CM angajator si 3 zile CM din FNUASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical/maternal - salariu net fokinga fokinga Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi, să calculez salariul net, pentru lunile: ian., febr., martie, mai, iunie 2015. Am următoarele date: salariu brut ... (vezi toată discuția)
Rugaminte calcul venituri salariale Parpala_84 Parpala_84 Buna seara. Am cateva nelamuriri cu privire la calculul salariului aferent lunii iunie si va rog sa ma ajutati cu verificarea modului de calcul folosit de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, calcul salariu andreeapotoroc andreeapotoroc Buna ziua! Am o mare rugaminte la dumneavoastra! Pe luna aprilie 2014 am avut medical platit 75% pentru 10 zile. Salariul brut este de 2222 ron si net de 1575 ... (vezi toată discuția)