buna ziua tuturor !
Revin la d-voastra cu rugamintea de a-mi da un sfat si de aceasta data in urm. problema:
Cablul de curent care ma "leaga "de stalpul din strada trece prin curtea fostului meu cumnat. La dosarul de la Renel,eu am acordul notarial dat de socrul meu la vremea cand s-a facut bransamentul, ca este de acord sa treaca acest cablu pe proprietatea lui.
Socrul meu a murit acum 9 ani(in urma succesiunii proprietar este acum fostul cumnat), eu am divortat in 2010 (in urma partajului sunt unic proprietar).
Fostul cumnat vrea sa construiasca ceva in acel colt de curte si ma tot preseaza sa-mi iau cablul care il incurca, dar nu e dispus sa plateasca nimic...
Omeneste inteleg situatia , dar nu-mi permit sa platesc un nou bransament, in jur de 2500-3000 lei cu stalp cu tot(am un salariu minim pe economie si un copil in facultate cu taxa in Bucuresti....), si nici nu mi se pare corect !!
Am fost la Renel, am intrebat mai multe pers.care sunt in domeniu si TOTI mi-au zis ca trebuie sa plateasca cel interesat, eu am platit un bransament...
Ce se poate face in aceasta situatie?( stiu ca nu are nici cumnatul ,nici Renelul dreptul sa ma debranseze fortat-corect?)