avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare masina

Buna ziua!

Recent am achizitonat o masina. Contractul de vanzare-cumparare este pe numele meu, dar in certificatul de inregistrare este numele fostului proprietar. Vreau sa stiu daca asigurarea o fac pe numele meu sau pe numele din talon. Mentionez ca la primarie este inscrisa pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:22, 25 Iulie 2015
AAsigurarea se incheie pe numele dv si in 30 de zile va trebui sa o si inmatriculati pe numele dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca incheiata pe numele noului proprietar in cazul schimbarii proprietarului Pop Izabela Pop Izabela Dat fiind preturile prohibitive practicate de societatile de asigurari pentru proprietarii de autoturisme cu varsta sub 25 ani am decis sa transcriu masina pe ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina RacerX RacerX Salut, Vreau si eu sa inscriu masina pe numele meu si as vrea sa mi se spuna si mie exact ce anume sa fac daca stie careva. Problema este ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)