avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Va rugam sa ne spuneti daca este corect ca un executor judecatoresc sa retina dintr-un venit de zilier variabil intre 350-490 mai mult de 1/2, cheltuieli de judecata?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:05, 24 Iulie 2015
Nu are voie să rețină mai mult decât 1/3 din ceea ce depășește jumătate din salariul mibin bet la nivel național. Dacă reține mai mult, feceți-i plângere penală pentru abuz în serviciu.
daca are mai multe credite, se executa 1/2 din venituri...
*minim net.

Dacă are mai multe credite și dacă sunt cel puțin 2 dosare de executare diferite ( două urmăriri diferite ), se reține 1/2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pensionar cu pensie de 350 lei dumitrudd dumitrudd In calitate de administrator al unei SRL si al unei II am fost girant , avalist pentru contracte de credit, BO etc. Acum sunt executat silit de catre ... (vezi toată discuția)
Retineri pensie de invaliditate ianchis ianchis se poate retine din pensia de invaliditate revizuibila cheltuieli de judecata si taxe de excecutare silita ? (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu Gyna Gyna Buna seara ! Va rog sa imi raspunde-ti cat la suta se opreste din salariu daca ti se instituie proprire pe salariu ?Am o cunostinta caruia in aceasta luna i ... (vezi toată discuția)