avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Legislatia muncii dubla impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Legislatia muncii dubla impunere

Buna seara,

Am o intrebare legata de legislatia romana in vigoare privind urmatoarea situatie.

Am lucrat 6 luni in UK cu contract de munca si taxe platite statului englez. Vreau sa ma intorc in Romania, continuand sa lucrez la aceeasi firma, remote.
Care este va rog forma legala prin care sa continui acest contract si sa platesc corect taxele.

Am tot gasit pe net diverse articole, legi din 1976 privind evitarea dublei impuneri intre Romania si Anglia insa nu inteleg daca si cum se aplica.

Varianta unui PFA deschis in romania poate fi luata in considerare va rog?

Multumesc,
Andrada

Alte discuții în legătură

Firma in uk, mutare rezidenta in romania Stefan_UK Stefan_UK Detin o firma in UK la care sunt asociat unic. Nu sunt angajat, iau doar dividende . Lucrul este exclusiv online, exclusiv extern României. Daca doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Pfa roman lucru in strainatate AndreiJiligan AndreiJiligan Buna ziua, Am un pfa roman si am lucrat mai mult de 183 de zile in Germania in anul 2012, cam 189 zile . La momentul respectiv nu am realizat ca am ... (vezi toată discuția)
veniturile din dividende obtinute in uk pe firma mea( inregistrata in uk) gelu_andries gelu_andries VENITURILE DIN DIVIDENDE OBTINUTE IN UK PE FIRMA MEA( INREGISTRATA IN UK) SUNT SUPUSE IMPOZITARII IN ROMANIA. TREBUIE SA LE DECLAR LA FISCUL ROMAN CHIAR DACA ... (vezi toată discuția)