avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare sediu cabinet de avocat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare sediu cabinet de avocat

Buna ziua.
Postez acest mesaj din dorinta de a obtine o clarificare in ceea ce priveste impozitarea pentru sediile cabinetelor de avocatura ce au destinatie mixta, atat destnatia de locuinta personala cat si cea de sediu al cabinetului.
Conform celor citite despre noul Cod Fiscal ar implementa un no sistem de taxe locale, in care proprietatile imobiliare sunt impozitate in functie de destinatia acestora si nu in functie de statutul proprietarului, cum este in prezent.

Umeaza sa platesc un impozit majorat pe locuinta in care am sediu cabinetului de avocatura incepand cu anul 2016 ?

Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Impozitare sediu cabinet de avocat Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Postez acest mesaj din dorinta de a obtine o clarificare in ceea ce priveste impozitarea pentru sediile cabinetelor de avocatura ce au destinatie ... (vezi toată discuția)
Proiect de act normativ - impozitarea clădirilor cu destinaţie mixtă - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica [b]Impozitarea clădirilor cu destinaţie mixtă va fi clarificată prin noi modificări la normele Codului fiscal[/b] Normele pentru aplicarea noului Cod ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire la cabinetul medical laurentiu1966 laurentiu1966 Cabinetele medicale individuale platesc impozit pe cladire ca persoanele juridice sau ca persoanele fizice?Mentionez ca sunt proprietarul spatiului.De exemplu ... (vezi toată discuția)