avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto Euro 4
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto Euro 4

As vrea sa stiu, daca pentru o masina Euro4 ,cu filtru de particule ,se face reducere la taxa de timbru de 25%. In modelul de calculator taxa auto afisat de anaf nu se gaseste o casuta in care sa se specifice acest lucru si nu toate masinile Euro4 au acest filtru.
Din informatiile mele stiu ca aceasta reducere exista in vechiul model de calcul.
De la Finante ,unde am incercat sa ne informam ,am primit un raspuns vag,cum ca se calculeaza automat ,(cele cu E 3,4,5),ASA E FACUT PROGRAMUL.
M-ati putea ajuta cu o lamurire in acest sens?
Primesc toate reducerea (chiar daca nu au filtru de particule)sau nici una?
... sau exista un buton pe care nu trebuie sa-l cunoastem cu totii?
Daca aceasta reducere trebuie facuta ,noi ce ar trebui sa facem?
Va multumesc si sper intr-un raspuns,cat mai repede.

Alte discuții în legătură

Taxa timbru auto 2013 lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua Familia mea a achizitionat din Germania un autovehicul second hand, marca VOLVO V70 cu urmatoarele caracteristici, conform actului de identificare ... (vezi toată discuția)
intrebare recuperare taxa alina1968 alina1968 Buna ziua! Am inmatriculat masina pe 26.07.2011. Este un PEUGEOT din 2008 cu filtru de particule si am platit o taxa de 2.849,00 lei. Cum fac cererea de ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua! Sotia mea a depus cerere pentru timbru auto si azi a primit decizia si cred ca nu mia luat in calcul filtru de particule. Conform modului de ... (vezi toată discuția)