avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie

Buna ziua ,am primit o amenda pt ca am parcat partial autoturismul pe o trecere de pietoni ,mentionez ca erau zilele orasului ,era seara si mai multe auto erau parcate agentul nu s-aprezentat a scris un process verbal ,amenda era105 ron am refuzat sa semnez ,mai tarziu am primit acasa un pv in suma de 210 ron este correct?unii spuneau ca fiind zilele orasului ,centrul fiind inchis nu estecorect cum au procedat ,ce pot face?multumesc

Alte discuții în legătură

Proces verbal ContSters279187 ContSters279187 buna seara! un proces verbal nesemnat este valid ?:\\"> (vezi toată discuția)
Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)
Contraventie Varga-Sergiu Varga-Sergiu Buna ziua! Sunt student in Sibiu iar problema este urmatoarea. Blocul unde stau in chirie nu are prea multe locuri de parcare si vazand pe altii care parcau pe ... (vezi toată discuția)