avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dispozitie punere in posesie versus art. 11 din Legea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dispozitie punere in posesie versus art. 11 din Legea 165/2013.

Am o problema procedurala dupa cum urmeaza.
O primarie a emis o dispozitie de punere in posesie in anul 2013 pentru un imobil.
La acea data era deja in aplicare Legea nr. 165/2013, iar conform art. 11, se suspenda orice actiune de emitere titluri de proprietate sau puneri in posesie.
Intrebarea este daca aceasta decizie poate fi atacata pe o forma procedurala si care ar fi sustinerea juridica. In privinta continutului de fond, decizia este corecta si respecta o sentinta judecatoreasca.
Astept cu interes un raspuns.

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp legea 10/2001 IonDanielIon IonDanielIon Buna ziua! In anul 2010 am obtinut in instanta modificarea unei dispozitii a primarului prin care s-a dispus ca despagubirea sa fie pentru tot imobilul care ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate sinad sinad Va rog un raspuns cat mai pertinent si elaborat Tatal meu decedat a facut o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate in anul 1991 pe legea 18/1991 ... (vezi toată discuția)
Intarziere eliberare titlu de proprietate aiurelul36 aiurelul36 in urma cu doi ani am facut masuratori topo la un teren am depus documentele la primarie si de atunci ma tot duce cu vorba ca mai dureaza ca vino saptamana ... (vezi toată discuția)