avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medic de familie - schimbare nedorita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medic de familie - schimbare nedorita

Se poate verifica si la ce medic de familie suntem inscrisi? Intreb asta deoarece medicul de familie pe listele caruia stiam eu ca figurez mi-a zis ca nu mai sunt inscrisa din iulie 2014. Avand in vedere ca transferul de la un medic de familie la altul se face pe baza unei cereri semnate de mine si ca eu nu am semnat asa ceva, as vrea sa stiu cum am ajuns pe listele altui medic.

Alte discuții în legătură

Probleme cu casa de asigurari si medicul de familie Aaronn Aaronn Buna ...Am vrut sa-mi schimb medicul de familie am completat un formular la acesta si m-i sa zis ca transferul va fi gata in momentul in care aduc adeverinta ... (vezi toată discuția)
Transfer medic de familie Adrian94 Adrian94 Buna ziua, fiind racit de cateva zile, azi ca tot omul am mers la medicul de familie sa-mi prescrie un medicament ceva. Surpriza pe care am avut-o cand am ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea vizei medicului de familie sfarghiu dan sfarghiu dan Buna ziua.Sunt salariat la transporturi-cfr (platitor la casa de asigurari a transportatorilor),si inscris la un medic de familie tot din reteaua ... (vezi toată discuția)