avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Valabilitatea vizei medicului de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Valabilitatea vizei medicului de familie

Buna ziua.Sunt salariat la transporturi-cfr (platitor la casa de asigurari a transportatorilor),si inscris la un medic de familie tot din reteaua transporturilor.As dori sa stiu daca ma transfer la un alt medic de familie care nu face parte din reteaua transporturilor,in cazul in care am de vizat un concediu medical este valabila viza medicului de familie la care m-am transferat sau trebuie vizat de catre medicul din reteaua de transporturi? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:44, 17 Mai 2012
Viza pentru luarea in evidenta a certificatului este acordata de medicul de familie, in speta cel la care v-ati transferat.Nu cred ca la CFR functioneaza o regula diferita de cea pentru ceilalti salariati.
Se solicita viza medicului de familie,si cum un asigurat nu poate avea decat un singur medic de familie,viza va fi pusa de medicul pe lista caruia figurati inscris la data eliberarii cm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza medic de familie pe concediu medical AdiClej AdiClej Buna ziua, am predat la firma la care lucrez 2 concedii medicale, unul eliberat de medicul U.P.U., celalalt fiind eliberat de medicul specialist, ortoped, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neacceptat chirita-alina chirita-alina Buna ziua, Am dus la servici un concediu medical (pt urgenta, 5 zile) nevizat de medicul de familie, deoarece nu am stiut ca este necesar. Se poate intampla ... (vezi toată discuția)
Medic de familie - schimbare nedorita s_alina s_alina Se poate verifica si la ce medic de familie suntem inscrisi? Intreb asta deoarece medicul de familie pe listele caruia stiam eu ca figurez mi-a zis ca nu mai ... (vezi toată discuția)