avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare si furnizare utilitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare si furnizare utilitati

1.Doresc sa inchiriez un imobil (casa) pentru a deschide acolo un restaurant.
Vecinii,datorita faptului ca fostul chirias (care a deschis tot un restaurant/bar) a tulburat linistea publica in zona nu sunt de acord cu deschiderea afacerii mele,desi eu le-am vorbit frumos si i-am asigurat ca voi respecta toate normele legale.
Acordul (sau parerea) vecinilor este un criteriu/conditie de acordare a autorizatiei de functionare de catre Primarie?
2.La acelasi imobil furnizarea gazului metan este sistata pe motiv de neplata a consumului de catre fostul chirias.
Eu doresc sa inchei un nou contract de furnizare. Mi se poate cere sa platesc debitul existent (consumul neplatit de catre precedentul chirias pe contractul lui)?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Termeni contract inchiriere maria_miriam maria_miriam Buna ziua, tocmai am scapat de un chirias fara contract care m-a lasat cu intretinere si curent neplatite, si doresc sa inchiriez in continuare apartamentul, ... (vezi toată discuția)
Cum scap cat mai repede de un chirias ? raco raco Timp de cativa ani am avut inchiriat apartamentul ,proprietate personala, unor chiriasi (mama si copil).Tin sa mentionez ca inchirierea s-a facut fara ... (vezi toată discuția)
Model contract inchiriere persoana fizica magnifiq magnifiq Buna seara,ma puteti ajuta cu un model de contract de inchiriere(apartament)? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)