avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru de mediu

buna ziua as dori sa stiu sau sa-mi explice cinena daca exista o posibilitate sa recuperezi taxa de timbru pe care am plati-o in 2013 aprilie in valoare de 2000euro,si daca da care ar fii pasii pe care ar trebuii sa ii urmez multumind anticipat pentru raspunsuri.........
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:40, 17 August 2015
Exista varianta sa recuperati diferenta dintre suma achitata de dvs si valoarea actuala a taxei
de ce doar diferenta,un procent cat mai aproapr de suma totala nu se poate.Sunt curios daca undeva in romania s-a recuperat taxa de timbru?
[ link extern ] ...
[ link extern ] ...
[ link extern ] ...
[ link extern ] .
Precis sunt mai multe.Important este ca sunt definitive si sunt pronuntate de instante importante din tara, vorbim de Curtea de apel Bucuresti si Timisoara .
multumesc ptr raspus cam ce ar fi de facut care sunt pasii de urmat sau daca este cineva care se poate ocupa,as fi interesat
Printr-o acțiune în instanță in care veți solicita restituirea sumei achitate.
Dcumentele necesare pentru a solicita recuperarea banilor sunt:
- cartea de identitate a mașinii în copie, cu prezentarea originalului în instanță pentru conformitate,
- contract de vânzare cumparare a autovehiculului,
- decizia de impunere a plății timbrului de mediu eliberata de Administrația Financiară competentă
- dovada plății timbrului de mediu.
Citiți și aceste articole:
www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto/mediu masina vanduta adidum73 adidum73 Buna ziua, Buna ziua, Rog un sfat si pasii de urmat pentru recuperarea taxei de auto/mediu (~ 650 EUR) platita in 2010 pentru un autoturism achizitionat ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta dintre taxa auto veche si actualul timbru de mediu marean1 marean1 Vreau sa stiu si eu daca se poate recupera diferenta dintre taxa auto platita in 2012 si actualul timbru de mediu, fara a merge in instanta??taxa platita de ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu madanina29 madanina29 Va rog sa imi spuneti daca as putea sa recuperez timbrul de mediu prin instanta de judecata intrucat am depus la ANAF o cerere si mi s-a raspuns ca nu pot ... (vezi toată discuția)