avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA noul cod fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA noul cod fiscal

As vrea sa stiu daca o persoana care are domiciliul la alta adresa fata de sediul social, dar cu toate astea este si proprietara imobilului unde isi desfasoara activitatea, mai plateste de 10 ori impozitul pe proprietatea care o detine?

Alte discuții în legătură

Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)
Radierea sediului unei firme ce se afla in proces giusse giusse Buna ziua Cum se poate radia sediul social al unei firme care se afla in proces, si careia i s-a blocat dreptul de a fi lichidata ori dizolvata? La adresa la ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladire pentru pers . fizice cu proprietati rezidentiale si sedii de firma elenabpopescu elenabpopescu Asi vrea sa stiu care va fi impozitului pe cladire (rezidentiala) daca la adresa respectiva are sediul si o societate comerciala . Cheltuielile cu utilitatile ... (vezi toată discuția)