avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract

Buna seara , ma numesc Anca si as avea nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare: Pot sa renunt la abonamentul Orange pentru ca intru in somaj dupa concediu de maternitate , am doi copii i,ar la abonament mai am 1 an si 6 luni. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 00:48, 10 Iulie 2009
Stimata doamna, nu va putem raspunde intrucat nu cunoastem care sunt clauzele de reziliere unilaterala prevazute de operatorul de telefonie mobila in contractul pe care l-ati semnat.
Nu prea vad ca motiv de reziliere a contractului , faptul ca intrati in somaj si mai aveti si copiii mici. Conditiile contractuale trebuiesc respectate.
Insa daca aveti un abonament de valoare mare, putei sa treceti la un abonament de 3 euro si astfel nu o sa aveti foarte mult de platit lunar.
Cititi bine contractul, poate exista si o clauza de reziliere unilaterala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)
Reziliere contracte de telefonie mobila înainte de expirarea perioadei contractuale Olteanu Cristina-Florentina Olteanu Cristina-Florentina Bună ziua!Întrebarea mea se refera la aceste rezilieri ale contractelor de telefonie mobila înainte de expirarea perioadei contractuale. Este adevărat ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)