avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poluare panza freatica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poluare panza freatica

Buna ziua! Va prezint urmatoarea situatie. In urma cu mai multi ani a fost sapata o fantana pe proprietatea pe care o detin dar langa linia de hotar cu unul dintre vecini pentru ca si acesta sa poata utiliza putul respectiv. In perioada in care proprietatea pe care o detin nu a mai fost locuita vecinul respectiv a construit pe linia de hotar gard din beton si a acoperit cu ciment intreaga curte, iar apele pluviale precum si alte reziduri menajere de pe proprietatea sa au fost deversate in fantana despre care va vorbeam mai sus, spargand peretele fantanii care se afla pe linia de hotar dintre proprietati. Atunci cand ploua foarte tare fantana se umple si apa iese pe proprietatea mea. Va rog sa ma indrumati in aceasta chestiune. Vreau sa stiu daca organele abilitate imi dau castig de cauza daca astup fantana. Precizez ca vecinul ma ameninta cu tribunalul daca nu permit scurgerea apei de pe proprietatea sa pe a mea. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez pentru intreruperea unui sant de scurgere a apei pluviale si a apei provenite din doua fantani arteziene proprietate privata? gheorghitaion78@yahoo.com gheorghitaion78@yahoo.com Doresc stoparea unui sant descurgere a apei pluviale si a apei ce provine din scurgerea a doua fantani arteziene proprietate privata(forate la circa 150-200m ... (vezi toată discuția)
Gauri in gard pentru scurgere apa ploaie Blogarel Blogarel Salutare ! La coltul casei se strange apa strict de la picaturile de ploaie care cad intre zidul casei si gard ( apa pluviala este colectata). Pentru a se ... (vezi toată discuția)
Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)