avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestare ingrijiri medicale doar cu factura si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestare ingrijiri medicale doar cu factura si chitanta

Societate comerciala ne platitoare de Tva ca si obiect de activitate este 8690, cod caen. Prestarea serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu se pot desfasura si fara casa de marcat, eliberand doar facutra si chitanta !? si daca se poate, cum?sub ce forma?
Serviciile fiind efectuate persoanelor fizice: pediatrie, adulti, varstnici.
Dupa noul cod fiscal.

Alte discuții în legătură

Codul caen860 este activitate unica? optician optician Buna ziua Detin un magazin de optica (executare de ochelari)cod CAEN 4778 sub forma de organizare SRL,societatea este platitoare de TVA,doresc sa ... (vezi toată discuția)
Aceasta activitate necesita casa de marcat? gaby1976 gaby1976 Buna seara. Va rog frumos sa imi spuneti daca pentru activitatea de curatenie si menaj (pt. persoane fizice) este necesara casa de marcat. Am citit legea si, ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal pt persoane fizice? stefanl760 stefanl760 buna ziua !as dori sa stiu daca o societate comercializeaza si monteaza panouri solare pt persoane fizice ce trebuie sa elibere la factura chitata sau bon de ... (vezi toată discuția)