avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... transfer in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

transfer in invatamant

Buna ziua!
M-am transferat prin decizie pe o catedra de 18 ore (formata in doua scoli10+8) in luna aprilie. Pe la sfarsitul lui iulie am fost anuntata ca nu mai sunt decat 4 ore in loc de 10 ore si ca va trebui sa merg in alta scoala sa compltez catedra. Cine se face vinovat de aceasta situatie, directorul scolii care a facut incadrarile si le-a inaintat catre inspectorat sau inspectoratul ca a eliberat o decizie fara o verificare prealabila?
Mentionez ca fostul director a demisionat iar actualul ma ,,sfatuieste,, sa merg in alta scoala sa caut ore.
Ce modalitati de aparare pot avea? Am, totusi,o decizie eliberata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 2 August 2015
Greseala este atat a unitatii de invatamant , cat si a ISJ-ului.
Puteti sesiza Ministerul Educatiei, in acest sens.
Unde anume la minister?
Multumesc!
MInisterul Educatiei - Corpul de Control al Ministrului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Intregire norma didactica pentru profesor titular sau pretransfer? elzgeo elzgeo Buna ziua! Va rog frumos sa analizati urmatorul caz si sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste interpretarea lui. Ma numesc M.A. si sunt titular ca ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)