avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constituire fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constituire fond reparatii

Am aflat de o sumă de bani după 4 ani de zile. Suma reprezintă o reparație la care am contribuit și eu. În acest timp suma nu apare ca restanță, nu apare în listele de plată de întreținere sau pe o altă listă cu restanțieri. Mi s-a spus că nu există penalizare la aceasta.
Mai sunt obligat la plata acesteia?
Cel mai recent răspuns: iuliuscarmen51 , utilizator 21:37, 3 August 2015
Concret,cum ati aflat,ati fost informat de catre reprezentantii asociatiei de proprietari ca va revine de achitat ?
Dvs afirmat
Suma reprezintă o reparație la care am contribuit și eu. În acest timp suma nu apare ca restanță,

Ati achitat partial suma ?
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2015
Adriantot, moderator
In mod normal, in termen de 3 ani de la scadenta listei carec uprinde acea cheltuiala intervine prescriptia si nu mai poate fi pretinsa o astfel de suma.

La fel si daca au trecut mai mult de 3 ani de la data efectuarii ei si nu a fost inclusa in listele de plata.

Sfatul meu este sa solicitati in scris explicatii presedintelui vis a vis de ce reprezinta aceasta suma si cand a fost ea platita.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intirziere ainginer ainginer buna ziua poate sa-mi spuna si mie cineva cum se face calculul penalitatilor de intirziere la plata cotelor de intretinere Cu multumiri (vezi toată discuția)
Bună seara! eu sunt restanțier la întreținere În fiecare ... Uther Uther Bună seara! Eu sunt restanțier la întreținere În fiecare lună plătesc 200 lei.Am crezut că din aceasta sumă mi se va opri întreținerea pe luna ... (vezi toată discuția)
Calcul intretinere si penalitati intarziere unique636 unique636 Buna ziua Locuiesc cu chirie si am restanta la intretinere pe mai multe luni dar am achitat o parte destul de semnificativa. Intrebarile mele sunt: 1. ... (vezi toată discuția)