avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bunaseara! as dori cateva informatii...este vorba despre succesiunea unui apartament al matusii mele, care a decedat( sora mamei). Mama mea este decedata si ea...a mai ramas fratele mamei, care este in viata.Sotul matusii, traieste, insa fratele matusii vrea sa ia apartamentul care este la numele matusii. As dori sa intreb, de ce unchiul( fratele matusii) doreste de la mine si cei 3 frati ai mei, imputernicire si daca eu am vreun drept si cat, imi revine. Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2015
Nicoleta0609, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta0609 , utilizator 23:17, 2 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns! ar mai fi ceva...daca, voi da aceasta imputernicire unchiului( fratele mamei), voi mai primi ceva de la el?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult! O seara placuta!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire unchi raluca-e raluca-e Unchiul meu din partea mamei a decedat , iar sotia dansului ( matusa mea) a decedat la interval de 2 saptamani. Unchiul si matusa nu au avut copii, iar matusa ... (vezi toată discuția)
Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)
Succesiune IOANBIRLEA IOANBIRLEA Buna ziua, as dori sa pun o intrebare legata de o succesiune dupa o persoana decedata care are in viata urmatoarele rudenii: o sora, si nepoti din 2 ramuri ... (vezi toată discuția)